Ny Tilskuddsportal - en gave pakke!

Vennesla kommune har kjøpt inn den nasjonale Tilskuddsportalen. Det åpner helt nye muligheter for lag og foreninger samt offentlige enheter som skal søke støtte og tilskudd.

23. februar holder vi webinar i samarbeid med ansatte fra Tilskuddsportalen. Vi ønsker ansatte i næringslivet velkommen sammen med kommune ansatte kl. 13.00. Klokken 18.00 kjører vi et utvidet kurs for lag og foreninger. Dette grunnkurs vil også gi deg økt kunnskap om Gavepakke til lag og foreninger


- Tilskuddsportalen er en flott oversikt over alle nasjonale, regionale og lokale tilskuddsordninger. Kommunen betaler abonnementet og alle lag og foreninger kan registrere seg og bruke den helt gratis. Vi håper dette kan bety mye for mange – også kommunen selv, sier samskapingskoordinator Jorunn Sagen Olsen.

Opplæringsmøte


Torsdag 23. februar blir det webinar med informasjons- og opplæringsmøte med presentasjon av Tilskuddsportalen og Foreningsportalen.

Klokken 13.00 for kommunalt ansatte sammen med næringsliv 

MØTELINKEN: 

https://us06web.zoom.us/j/82352777059?pwd=NWF2RVZaS3RwRDRyd2NIa0dlVUk0UT09

MeetingID: 823 5277 7059

Passcode: 148563


Klokken 18.00 for frivillige sektor

https://us06web.zoom.us/j/89726578909?pwd=OHBhTUpwOUVGN0Q2MHRvSldEbDdMdz09

 Det vil være mulig å følge kurset fra Kulturhuset for deg som ikke har tilgang til Zoom klokken 18.00.

2700 søkbare tilskudd

Tilskuddsportalen er et fantastisk verktøy – hvis den blir brukt. Det norske samfunnet har mange ulike støtteordninger. I portalen ligger det inne over 2700 søkbare tilskudd – og antallet øker stadig. Portalen er delt i en portal for kommuner og en for frivillige lag, foreninger og organisasjoner.

Den er et veldig godt digitalt verktøy som vil hjelpe deg å finne tilskudd å søke på, hjelpe deg med frister og bidra til at ditt lag eller din forening kan finne nye måter å finansiere drift og aktivitet på. Den vil også forenkle mye.  Du må registrere deg. Ellers er portalen lett å bruke.

Ett eksempel: I Tilskuddsportalen søker man på for eksempel «eldre» så dukker det opp en haug av ulike tilskudd. Slik at man kan finne det som passer for deg og din organisasjon/lag/forening. Tilskuddsportalen skreddersyr dine ønsker.

- Det er mange aktive frivillige og med Tilskuddsportalen vil vi forhåpentligvis lette arbeidet for mange. Portalen både forenkler og gir nye muligheter.


Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2024 © Vennesla foreningsportal