Tilbyr opplevelses buss fra Øvrebø og Hægeland!

Lokale aktører går sammen for å gjøre kollektivtilbudet mellom Hægeland og Vennesla både mer kjent og mer attraktivt!

Det er mulig å bestille buss fra Hægeland og Øvrebø til Vennesla sentrum hver tirsdag og torsdag. Tilbudet har egentlig eksistert helt siden 2013 etter at Vennesla Kommune inngikk et samarbeid med AKT og Agder Taxi. Men de siste årene har tilbudet blitt lite brukt. Derfor har det nå blitt inngått et samarbeid mellom flere lokale aktører for å gjøre tilbudet mer kjent og ettertraktet! En torsdag i måneden frem til jul vil det settes opp ulike aktiviteter og opplevelser som passer med rutens avgangstider. Det er Kjøp i Vennesla, Naboen, Vennesla Frivilligsentral, Hægeland og Øvrebø Frivilligsentral og eldrerådet og Vennesla kommune, som står bak det nye samskapingsprosjektet. Tilbudet og samskapingsprosjektet er også et godt, aldersvennelig tiltak.

Det blir et variert program med flere ulike opplevelser som tilbys høsten 2023:

  • 28. september blir turen lagt til Hunsfos Næringspark og ressursen. Her blir det blant annet et lite foredrag om historien til Hunsfos og det tilbys enkel servering.
  • 26. oktober inviterer Naboen i Atrium kjøpesenter til lunsj. Det vil bli muligheter for litt shopping i forkant og det jobbes med å få på plass underholdning for anledningen.
  • 30. november blir det også servering på Naboen i Atrium, hvor det vil være mulig å kjøpe julemat til en rimelig pris. Det blir også mulig å få unnagjort julehandelen i sentrum!
  • 14. desember går turen til Venneslastua. Her kan en forvente å få høre litt om Venneslastuas historie og hva de har av tilbud og aktiviteter i dag. Det blir også matservering og litt underholdning.

For å bestille avgang ringer man Agder Taxi på telefon 38 00 20 00 innen 24 timer før avreise. Turen koster 30 kroner hver vei, og hvis en betaler et ekstra tillegg på 20 kroner er det også mulig å bli hentet og sluppet av ved sin egen inngangsdør! 

Bussen har avgang  fra Hægelandsheimen kl 10, og retur til Hægeland kl 15. Unntaket er den 28. september hvor bussen vil ha avgang kl 09 og kl 13.30


Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2024 © Vennesla foreningsportal