1. Vennesla Speidergruppe

Idrett, friluftsliv og speidere 

1. Vennesla speidergruppe - alltid beredt siden 1921. Speidergruppa har leirplass på Paulen gård, og har speideraktiviteter for barn og ungdom mellom 8 år og 25 år. For mer informasjon besøk nettsiden vår: www.1vennesla.no

Anridi Norge

Humanitære- og helseforeninger 

Aniridi Norge er en landsdekkende interesseorganisasjon for mennesker med aniridi og deres familie/pårørende. Foreningen er et samlingspunkt og en arena for å dele felles erfaringer om hvordan det er å leve med Aniridi. Vårt hovedmål er å bidra til at alle som lever med aniridi til enhver tid får god og riktig informasjon og tilgang på den beste behandlingen. Videre å inspirere til forskning på Aniridi og tilhørende tilstander. Dette jobbes det med spesielt gjennom samarbeid med Senteret for sjeldne diagnoser (SSD) og aniridi-nettverk i andre land.

Bark Avenue+

Idrett, friluftsliv og speidere 

Om Bark Avenue + er en frivillig hundeparkorganisasjon som styrer en hundepark i Vennesla. Vi er for et mer aktivt og sosialt hundemiljø på sørlandet. Dette er vår offisielle facebook side. Vi har også en facebook gruppe: Bark Avenue Vennesla Hundepark.

Den Kambodsjanske Forening

Annen kultur 

Den Kambodsjanske Forening (DKF) ble opprettet i 1993. I dag har DKF 413 medlemmer (oppdate i desember 2020). Formål er forfremme kulturelle, representative og vennskaplige forbindelser mellom Norge og Kambodsja, og boende kambodsjanere her.

DNT Sør

Fylkesforeninger 

Vi driver med friluftsliv og har turer, kurs og aktiviteter for personer i alle aldre. Også turer tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne. Du kan være med som deltaker eller frivillig. Mye av tilbudet er gratis, og krever ikke medlemskap. Bruker du tilbudet vårt jevnlig ønsker vi at du melder deg inn.

Hlfu Agder

Humanitære- og helseforeninger 

HLFU Agder skal jobbe for unge hørselshemmede, og gjennom sosiale aktiviteter og informasjon søke om å bedre denne gruppens livssituasjon. Vi skal jobbe for forebygging av hørselsskader blant unge og andre hørselsrelaterte saker. Vi er basert på frivillig

Hunsfos Skateklubb

Medlemsorganisasjoner 

Hunsfos Skateklubb er en medlemsorganisasjon som er rettet mot skateboarding, sparkesykkel, BMX og rulleskøyter. Klubben vil fra høsten 2023 ha eget lokale i Hunsfos Skatehall . Hallen finner du på Moseidmoen siden av Hunsfos Næringspark ( ved det gamle Fyrhuset)

Kvarstein Indremisjon/bedehus

Tro og livssyn 

Bedehuset på Kvarstein ble bygd i 1903 og er senere blitt både utvidet og modernisert flere ganger for å være best mulig egnet som forsamlingshus for barn, ungdom og voksne. Visjonen for alt arbeidet på Bedehuset har alltid vært å dele det kristne budskap

Lille Sommerfugl

Medlemsorganisasjoner 

Vi er en forening, som ønsker å hjelpe de som faller utenfor skole og/eller arbeid, gjennom bl.a. aktiviteter og språk-trening. Vi selger noe gjenbruk, og også håndlagde produkter etter lover og regler, for å kunne generere midler til foreningen.

Mulighetenes Hus

Medlemsorganisasjoner 

Mulighetenes hus er en frivillig organisasjon som ble startet i 2009. Organisasjonen tilbyr hjelp og støtte for mennesker i ulike livssituasjoner og vi har utviklet oss til å bli et kompetansesenter med tilbud innenfor forebyggende sosialt arbeid med en tydelig miljøprofil.

Nitti 10

Tro og livssyn 

Nitti 10 ønsker å hjelpe mennesker til et nytt og bedre liv. Vi har arrangementer på ulike steder, samt ukentlige radioprogram på flere stasjoner. Nitti 10 har en tverrkirkelig profil.

Ruts Hus

Humanitære- og helseforeninger 

RUTS HUS er et lavterskeltilbud i Vennesla for deg som trenger noen å snakke med. Kanskje er du i en vanskelig livssituasjon og har behov for noen som kan lytte og hjelpe deg å sortere tanker og følelser, eller kanskje du bare trenger en prat med et medme

Shelter Mc Vennesla

Hobbyforeninger 

Shelter MC består av kristne mannfolk med felles interresse for motorsykkel. Harley Davidson. Vi holder til i et verksted/klubblokal på Reber industri-område nær Vennesla sentrum. Vi har mandag som klubbdag, og åpner opp dørene fra kl 20:00. Vi har også å

SOS-Hund

Humanitære- og helseforeninger 

Vennesla Badmintonklubb

Idrett, friluftsliv og speidere 

Vennesla Badmintonklubb er en klubb hvor folk i alle aldre og begge kjønn er hjertelig velkomne til å spille. Enten du er helt nybegynner, eller om du allerede har spilt noen år så har vi plass til deg. Vi trener i Venneslahallen hver Onsdag fra 18:30 ti

Vennesla Blå Kors Forening

Humanitære- og helseforeninger 

Vennesla Blå Kors forening ble stiftet i 1930. Lokalet til foreningen er Blå Kors Stova og ligger på Tjønnvold industriområde, på Moseidmoen. Bønnemøter på mandager, Jentekveld på tirsdager, Onsdagsgruppe på onsdager, Speideren på torsdager og fredagsmøter på fredager.

Vennesla Drill

Idrett, friluftsliv og speidere 

Vennesla drill er en selvstendig drilltropp som ble stiftet i 2015. Vi er medlem i Norges Musikkorps forbund. Vi har medlemmer fra 2.klasse og oppover, og er i dag 20 utøvere. Vi driver med både konkurranse drill og marsjering.

Vennesla Film & Naturfotoklubb

Hobbyforeninger 

Vi er en gjeng på 20-30 medlemmer som, fortrinnsvis, første torsdag i måneden møtes til sosialt samvær i kjelleren til Kulturhuset i Vennesla. Fotomøtene begynner kl. 19.00. Kvelden starter gjerne med at en av klubbens fotografer eller en ekstern foredra

Vennesla Frivilligsentral

Annen kultur 

I Vennesla har vi et bredt spekter av aktiviteter. Aktivitetene avhenger i stor grad av frivilliges tilstedeværelse og hjelp. Tar du kontakt med oss, kan vi i samråd med deg finne ut hvordan du kan bidra ved frivillighetssentralen eller en av de frivillige organisasjonene i Vennesla. Det er viktig for oss at du trives med det du gjør som frivillig - uansett interesser.

Vennesla Idrettsråd

Idrett, friluftsliv og speidere 

Idrettsrådet skal arbeide for best mulige forhold for idretten i Vennesla. Idrettsrådet skal være en arena for samarbeid mellom lagene, mellom lagene og de kommunale myndigheter og mellom lagene og idrettskretsen. Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Vennesla Mc Klubb

Hobbyforeninger 

Vennesla MC Club ble stiftet 1982, og vi er 33 medlemmer i alle aldre. Vi er en aktiv klubb som reiser på mc-treff og satser på fellesturer om sommeren. Vinterstid prøver vi å få til klubb kvelder, og reise til klubb fester i sør-Norge.

Vennesla Minibyggere

Kulturvern, venneforeninger, stiftelser 

Minibyggerne bygger eldre byggverk fra Vennesla i miniatyr som en kulturverdi. Minibyggerne består av godt voksne mannfolk med interesse for historie og puslearbeid i tre.

Vennesla Og Omegn Cykleklubb

Idrett, friluftsliv og speidere 

Klubben fungerer som en turgruppe for sykkelinteresserte i både Vennesla og Kristiansands området. Hovedfokus har vært lokale turritt, men enkelte ryttere har prøvd seg i litt større ritt slik som veteranmesterskap både NM og Nordisk og også større turrit

Vennesla Pride

Medlemsorganisasjoner 

Vennesla Pride skal jobbe for mangfold og inkludering i Vennesla og omegn. Dette vil vi gjøre ved å arrangere Pride og andre mangfolds-arrangementer, delta i samfunnsdebatten og delta i og på andre arrangementer som faller inn under formålsparagrafen

Vennesla Revmatikerforening

Humanitære- og helseforeninger 

Mer enn 300 000 av disse har en revmatisk diagnose. Vi taler deres sak. Organisasjonen er nøytral – både partipolitisk og når det gjelder livssyn. Gjennom dialog og møter med alle politiske partier har NRF fått satt de viktigste fanesakene på dagsorden.

Vennesla Svømmeklubb

Idrett, friluftsliv og speidere 

Vennesla Svømmeklubb ble ble stiftet 14.02.1984. Vår klubb består klubben av aktive medlemmer fordelt på flere grupper, samt trimmere og støttemedlemmer. Klubbens viktigste formål er å være en svømmeklubb hvor alle trives, uansett alder og målsetting. Klubben driver også svømmeskole tilknyttet Norges svømmeforbund. Du finner oss på tryggivann.no Svømmeklubben er også tilknyttet Agder Idrettskrets og Norges Idrettsforbund. Vi har all vår aktivitet i Vennesla Svømmehall. Vi har i hovedsak trening og kurs på mandager. Vi har også treninger tirsdag til torsdag og i tillegg lørdager.

Øvrebø Idrettslag

Idrett, friluftsliv og speidere 

Øvrebø IL er idrettslaget for beboere i Øvrebø, Hægeland og omegn som er i den nordlige delen av Vennesla i Agder. Vi tilbyr trening og aktiviteter innen både sommer- og vinteridretter. Vi håper vår egen Facebook og den nye hjemmesiden kan være til nytte for deg.

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2024 © Vennesla foreningsportal