Grillhytta på Hægeland

Nå er det blitt enda flottere utenfor Hægelandsheimen – takket være godt samspill mellom bygdefolket, næringslivet og kommunen.

Aldersgruppe: For alle


- Jeg er bare så imponert. Vi har hatt et fantastisk samarbeid med Arne Vatne og de andre i park og teknisk. Jeg må også takke lokalt næringsliv, sier ildsjelen Kari Irene Godtfredsen, som alltid har et eller flere frivillighetsprosjekt på gang i Hægeland

Kommunen har hatt et større arbeid med kloakk og veg i området. I den forbindelse ble det også mulig å få en bedre parkeringsplass til Hægelandsheimen. Godtfredsen så muligheten for mer.

Nå står en flott grillhytte nesten ferdig. Den skal Hægelandsheimen bruke når de inviterer beboerne på bålkos og kjelekaffe. Alle besøkende kan også ta med sine eldre ut der og ha en fin stund.

grill to

- Vi hadde noen koronamidler igjen i Hægeland og Øvrebø Frivilligsentral. Men jeg må takke lokalt næringsliv fo god støtte, sier Kari Irene Godtfredsen.

Lokal elektriker har lagt strøm inn i grillhytta. Dermed kan besøkende varmes på vannkraft i stedet for gass. Hægeland trevare har stilt med ny dør og Monter Evje har sponsa deler av grillhytta.

- Kommunen har ordnet jord og blomster og busker, mens rundt ti frivillige har vært med på å få jobben gjort. Det siste som gjenstår er å få satt ut og beiset en del benker, sier Kari Irene.

PS: Sett av 16. juni. Da blir det stor innvielsesfest av det nye uteområdet ved Hægelandsheimen. Samtidig skal Hægeland og Øvrebø Frivilligsentral markere at det er Frivillighetens år i år.

 Publisert | Oppdatert 11. 2022 på Vennesla kommune sin hjemmeside

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2024 © Vennesla foreningsportal